Image module
Wie ik ben en waar ik voor sta.
Image module
Aanbouw

Meer woonoppervlak door middel van dakkapellen, zolderverbouw, veranda’s, overkappingen, carport etc.

Image module
Aftimmerwerken

Alles wat er nodig is om het af te timmeren tot een geheel! Denk aan kozijnen, ramen en deuren, inbouwkasten, kamer & suite en meer.

Image module
Isolatietechnieken

Ik beheers de benodigde isolatietechnieken die voldoen aan uw wensen en uiteraard aan alle bouwtechnische eisen.

BOUWBEDRIJF
VERBIEST

Mijn naam is Nicolai Verbiest. Timmerman van origine en de laatste jaren uitgegroeid tot meewerkend uitvoerder in de renovatiesector.

De laatste 12 jaar 50+ renovatieprojecten succesvol afgerond met zeer veel diverse werkzaamheden. Dit heb ik altijd als plezierig ervaren en dat straal ik ook uit naar mijn collega’s en klanten.

Deze ervaring, plezier en ambitie heeft  heeft mij er toe geleid een eigen bedrijf op te starten.

Mijn ervaring en specialiteiten zijn gericht om lichte en zware bouwkundige wensen aan uw huis te realiseren. Denk hierbij aan aanbouwen, opbouwen, zolderverbouwingen, huisaanpassingen, kozijnen, ramen, deuren, doorbraken, traditionele dakkapellen, kamer & suite, inbouwkasten, trappen.

Hetgeen waar ik bekend om sta is het persoonlijk bouwen. Directe communicatie, meedenken in oplossingen voor bouwprocessen, zonder bemiddelaars of tussenpersonen.

Mocht u meer vragen hebben over mij en/of waar wij voor staan? Stuur ons gerust een mail op info@bouwbedrijfverbiest.com.

1.

Transparant

Transparantie in mijn vak vraagt om een goede inschatting van de werkzaamheden. Ik begin daarom altijd met een bezoek aan uw huis of bedrijf.

2.

Nauwkeurig

Huisaanpassingen, verbouwen, opbouwen, uitbouwen, moderniseren in het algemeen, bij alle vormen van (ver)bouwen is nauwkeurigheid een vereiste.

3.

Bekwaam

Voor diverse werkzaamheden zoals installatie en elektravoorzieningen schakel ik andere zelfstandigen in die net zo bekwaam zijn in hun vak als ik.

Image module
GERICHT OP UW WENSEN

Mijn werkzaamheden zijn gericht op u huiswensen. Bij nagenoeg al uw huiselijke aanpassingen is er een timmerman nodig die u wensen begrijpt en het daadwerkelijk ook kan uitvoeren.

0
Jaar ervaring
als allround timmerman
0
PROJECTEN
opgeleverd
0
PROCENT
toegewijd en gemotiveerd

Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk gericht om samen met de klant het gewenste resultaat te realiseren wat betreft uw woning/kantoor. Ik onderscheid me op die van andere dat ik de werkzaamheden plan, maak en bij het hele bouwproces het aanpreekpunt ben. Er zijn zo gezegd geen tussenpersonen die de communicatie verslechten. sta bekend om het persoonlijk bouwen en meedenken in verschillende bouwkeuzes. Ook heb ik vaak gewerkt met verschillende architecten, waarbij we tot zeer succesvolle resultaten zijn gekomen.

BEKIJK DE PROJECTEN

Werk waar ik trots op ben!